Comunicat CNSRL Fratia – Platforma online

Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din Romȃnia – FRÄ‚Å¢IA

anunţă realizarea platformei online interprofesionale pentru femei

www.3r-net.ro

 

Platforma este realizată în cadrul proiectului “Promovarea principiului egalităţii de şanse şi de gen la nivel naţional în cadrul societăţii civile şi administraţiei publice locale şi centrale”, POSDRU/97/6.3/S/63007, şi are ca scop promovarea egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi prin facilitarea dobȃndirii informaţiilor necesare aplicării acestui principiu la locul de muncă.

Reţeaua online interprofesională pentru femei se adresează în primul rȃnd participantelor la activităţile proiectului, dar este deschisă tuturor femeilor care doresc să-şi împărtaşească experienţa profesională, modul în care au reuşit să-şi atingă obiectivele propuse în carieră, dificultăţile întâmpinate, etc.

Prin intermediul platformei www.3r-net.ro, se creează un cadru organizat de comunicare şi dezbatere, precum şi un schimb de experienţă în domeniu între membrele reţelei. De asemenea, sunt create premisele pentru o colaborare îndelungată, platforma reprezentând cea mai simplă modalitate de a obţine opinii în legătură cu ceea ce se poate realiza concret pentru îmbunătăţirea reprezentării femeilor la toate nivelurile.

Platforma va reprezenta o sursă sigură pentru determinarea nevoilor profesionale ale femeilor şi se va putea concretiza în planuri de acţiune ale organizaţiei noastre pentru viitor, în domeniul egalităţii de şanse şi de gen.

Proiectul este implementat de CNSLR-Frăţia, în calitate de solicitant, în parteneriat cu Federaţia Salariaţilor din Administraţia Publică Centrală şi Locală “COLUMNA”, Alianţa Naţională a Sindicatelor Bugetarilor “SED LEX”, Federaţia Sindicatelor din Învăţământ “SPIRU HARET”, Federaţia Naţională a Sindicatelor din Chimie şi Petrochimie “LAZÄ‚R EDELEANU”, Federaţia Sindicatelor din Comerţ, Institutul de Educaţie şi Studii Sindicale, Fundaţia Dezvoltare în Europa, Centro Servizi CISL CSC SRL şi Unionservices SRL.

Distribuie articolul pe retelele de socializare: