Comunicat FSE Spiru Haret 19 ianuarie 2018 – FSE SPIRU HARET solicita excluderea din sistem a profesorului de religie din Copsa Mica

FSE „SPIRU HARET“ solicită excluderea din sistem a profesorului de religie din Copșa Mică

 

Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET“ solicită organelor abilitate să se autosesizeze în cazul profesorului de religie de la liceul din Copșa Mică, care a fost filmat în timp ce s-ar fi masturbat în timpul unei ore de curs. Astfel de persoane nu au ce căuta la catedră și trebuie să fie eliminate din sistemul de învățământ. „Cazul prezentat de mass-media este unul foarte grav și trebuie tratat ca atare. Toate persoanele implicate trebuie să răspundă, fie că vorbim de profesorul de religie sau de alte persoane, care ar fi încercat să mușamalizeze incidentul. Cer Inspectoratului Școlar Județean Sibiu și Arhiepiscopiei Sibiului să ia toate măsurile necesare pentru ca acest cadru didactic să nu mai desfășoare vreo activitate didactică“, a declarat Marius Nistor, președinte FSE „SPIRU HARET“.

Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET“ nu va susține niciodată astfel de persoane, ale căror acțiuni au impact emoțional negativ asupra copiilor și aduc prejudicii de imagine corpului profesoral și întregului sistem de învățământ.

 

 

 

Departamentul Comunicare şi Imagine

Dragoş Neacşu

Distribuie articolul pe retelele de socializare: