WWW.SCOALAROMANEASCA.RO – Promovăm educația de calitate

Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET“ a relansat astăzi site-ul  www.scoalaromaneasca.ro, prin intermediul căruia va oferi membrilor de sindicat – și nu numai – acces la informații oficiale și verificate, precum și la articole de specialitate, scrise de profesioniști.

„Această criză mondială ne-a afectat pe toți. În același timp, pe noi ne-a obligat să venim cu noi soluții pentru a fi mai aproape de membrii noștri de sindicat. Pentru a ne alinia la noile cerințe, lansăm astăzi noul site www.scoalaromaneasca.ro, un site de știri și articole de specialitate. Vom promova articolele importante preluate de pe cele mai cunoscute site-uri de știri din domeniul educațional (edupedu.ro, stiriedu.ro, sparknews.ro, etc.), vom veni cu articole proprii, scrise de colaboratori ai federației și ai sindicatelor afiliate, vom publica noutăți legislative și le vom comenta și vom oferi modele de cereri/adrese etc.. Toate acestea pentru a veni în sprijinul membrilor de sindicat. Nu în ultimul rând, le oferim posibilitatea membrilor de sindicat să publice propriile articole, prin care  să-și promoveze activitatea“, a declarat Marius Ovidiu Nistor, președinte FSE „SPIRU HARET“.

Site-ul de știri www.scoalaromaneasca.ro este înregistrat la Biblioteca Națională a României și a primit codul de identificare ISSN 2783 – 9540 ISSN – L 2783 – 9540. Codul ISSN permite identificarea titlului unei publicații seriale, înregistrat sub o formă standardizată numită „titlu-cheie”. Pentru membrii de sindicat, citarea titlurilor se poate face cu mai multă certitudine folosind codul ISSN, mai ales în cazul titlurilor identice.

 

 

Departamentul Comunicare şi Imagine

          Dragoş Constantin Neacşu

 

 

 

31.03.2021

Distribuie articolul pe retelele de socializare: